>>


Veelgestelde vragen

Website

Hoe kan ik inloggen op het afgeschermde deel van de website?

Als ouder van een leerling op onze school kunt u via het slotje boven aan de pagina inloggen op deze site. Inloggen kan met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord dat u gebruikt voor Magister. Heeft u een kind op school, maar geen Magister account, dan kunt u deze aanvragen door een e-mail te sturen naar applicatiebeheer@rythovius.nl

Ouderspreekuur

Is er ook een handleiding?

Ja zeker, deze vind u in het inlog-gedeelte voor Ouders.Log in als ouders om deze handleiding te zien.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt, wat nu?

Ouders kunnen bij applicatiebeheer de gebruikersnaam opvragen. Het wachtwoord kan worden opgevraagd via de link ‘wachtwoord vergeten?’ in het aanmeldscherm van Magister. U ontvangt een mailtje op het bij ons geregistreerde-mail-adres, met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

PAS OP: Na 5x een verkeerd wachtwoord en/of gebruikersnaam te hebben ingevoerd wordt het account geblokkeerd. Daarom raden we u aan, mocht het inloggen na een paar keer niet lukken, om direct een nieuw wachtwoord aan te vragen via de link ‘wachtwoord vergeten’.

Mijn account is toch geblokkeerd, wat nu?

Ouders kunnen een mail sturen naar applicatiebeheer@rythovius.nl met het verzoek de blokkering op te heffen. Vermeld in de mail uw gebruikersnaam.

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Het wachtwoord kan gewijzigd worden onder ‘Mijn instellingen’ (tandwieltje).

Ik heb meerdere kinderen op school, krijg ik dan ook meerdere gebruikersnamen?

Nee, dat is niet nodig. Na het aanmelden kunt u linksboven in Magister kiezen van welk kind u de gegevens wilt bekijken.

Ik log in, maar kan de inschrijfmogelijkheid niet vinden op het beginscherm. Wat doe ik niet goed? 

Wanneer u inlogt met de code van uw zoon/dochter verschijnt de inschrijfmogelijkheid voor de ouderavond niet op het scherm. U moet dus inloggen als ouder. Bovendien verschijnt de ouderavond alleen in de PC-/laptop- en tabletversie van Magister, niet op een smartphone. Ziet u in de PC-/laptop-/tabletversie toch geen Ouderavond in het menu staan, dan kan het zijn dat beide ouders beschikken over een ouderaccount. De ouderavond is alleen zichtbaar bij één van de ouders. Mocht u deze optie niet zien, schrijft u zich dan in via het account van uw (ex-)partner.

Mijn ex-partner heeft een uitnodiging ontvangen, maar ik niet. Kan ik me toch inschrijven?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wij kunnen u op de ouderavonden geen twee aparte gesprekken aanbieden, gezien de totale hoeveelheid gesprekken die ingepland moeten worden. U heeft dus als optie om samen naar het gesprek te gaan; als dat in uw situatie geen optie is, dan kan één van u buiten de ouderavonden om een aparte afspraak met de mentor maken voor een tweede gesprek.

Mijn kind is 18 en ik heb geen uitnodiging ontvangen. Hoe kan ik me toch inschrijven?

Uw kind moet toestemming verlenen dat u de gegevens kunt inzien via uw ouderaccount. Dit kan hij/zij zelf aangeven in de instellingen (het kleine tandwieltje) van zijn/haar eigen Magister leerling-account.

Heeft u nog andere vragen over het inschrijven voor ouderspreekuren, dan kunt u contact opnemen met:roosterkamer@rythovius.nl 


Schoolgids

 download pdf

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1 , 5521 CK Eersel

Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.
maymunlar cehennemi 3 turkce dublaj izle
beeg sex