Spring naar content

Rythovius In Bedrijf

Contactgegevens

Rythovius In Bedrijf

Rythovius in Bedrijf verbindt leerlingen met de werkende wereld in de regio.

Welkom bij Rythovius in Bedrijf, een platform dat de brug slaat tussen bedrijven en onze school in regio de Kempen. Ons doel is eenvoudig: leerlingen verbinden met de werkende wereld op een praktische manier. Als u overweegt om jongeren een inkijkje te geven in uw bedrijf, samen te werken of gewoon wat meer te vertellen over wat u doet, biedt het Rythovius College diverse mogelijkheden om in contact te komen met onze leerlingen.

Praktijkervaring is voor ons als school van onschatbare waarde en dat realiseren we door actief contact te leggen met bedrijven in de regio. We zijn geïnteresseerd in een samenwerking en komen graag met u in contact. Als u deel wilt uitmaken van dit initiatief en wilt bijdragen aan de ontwikkeling van jonge talenten, neem dan gerust contact op met ons. Rythovius in Bedrijf biedt een platform voor een zinvolle verbinding tussen onderwijs en het bedrijfsleven. We kijken er naar uit om van u te horen. Registreer ook alvast op de volgende website om onze onderlinge vindbaarheid te verbeteren: https://jet-netloket.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Bospoort 1 – 5521 CK Eersel
T: (0497) 513043
E: rib@rythovius.nl
Instagram: rythoviuscollege
Facebook: Rythovius College

Opties voor bedrijven

  • Bedrijfsbezoek

Geef leerlingen een uniek kijkje achter de schermen van uw bedrijf. Tijdens een rondleiding met uitleg over uw organisatie en de verschillende carrièremogelijkheden krijgen zij een inspirerend inzicht in de praktijk.

  • Gastcollege

Deel uw expertise in een interactieve sessie van 50 minuten. Vertel over uw vak, uw persoonlijke carrière en het bijbehorende curriculum. Een directe en effectieve manier om leerlingen te informeren over de mogelijkheden binnen uw branche.

  • Speeddates

Laat mavo 3-leerlingen kennismaken met diverse beroepen in een dynamische setting. In vier rondes gaan zij in gesprek met mbo-4 beroepsprofessionals, waardoor zij een brede kijk op de arbeidsmarkt krijgen.

  • Meet & Match

In samenwerking met het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) organiseren we een kennismaking tussen ondernemers en leerlingen. Een evenement waarbij een onderwerp centraal staat waarover leerlingen en bedrijven met elkaar van gedachten wisselen.

  • Bijbaantjes

In samenwerking met het KOP organiseren wij een BijbaantjesMarkt. Leerlingen doen praktijkervaring op die cruciaal is voor hun studiekeuze. Bedrijven hebben de kans om potentiële talenten te ontmoeten.

  • Snuffelstage

Bied mavo 3-leerlingen de mogelijkheid om een week lang mee te lopen in uw bedrijf. Begeleid hen terwijl ze eenvoudige taken uitvoeren en ontdekken hoe het is om in uw branche te werken. Zij ontvangen geen loon.

  • Profielwerkstuk mavo/havo/vwo

Ondersteun leerlingen bij het uitvoeren van praktische of theoretische opdrachten in groepjes van twee. Als bedrijf faciliteert u een verplichte bedrijfscomponent en draagt u bij aan hun ontwikkeling.

*RYTHOVIUS IN BEDRIJF IS EEN INITIATIEF VAN HET RYTHOVIUS COLLEGE