Spring naar content
Bolletjes

Disclaimer

Disclaimer

Het Rythovius College publiceert op deze website ter informatie teksten, afbeeldingen en beeldmateriaal. Het Rythovius College behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

De informatie op deze website van onze school wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voor komen dat er onvolkomenheden in de informatie zitten. Indien dit het geval zou zijn, stelt de redactie het zeer op prijs hierop geattendeerd te worden via het adres info@rythovius.nl.

Beperkte aansprakelijkheid

Het Rythovius College spant zich in om de inhoud van de website zo goed mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

In het bijzonder zijn alle bedragen en (jaar)cijfers op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten.

Het Rythovius College is niet aansprakelijk voor de inhoud van de informatie op haar website en/of voor de gevolgen van het gebruik ervan. Aan de gegevens, zoals die op de website van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.