Spring naar content
Bolletjes

Magister

Magister is een schooladministratiepakket gemaakt door de firma Schoolmaster. We gebruiken het voor het bijwerken van de roosters, de cijferadministratie en de leerlingenadministratie. Magister is een modern systeem dat gebaseerd is op internet. Leerlingen en ouders kunnen op elke computer, tablet of smartphone met een internetverbinding inloggen om cijfers, huiswerk en roosterwijzigingen te bekijken, de persoonsgegevens te checken of zich in te schrijven voor ouderavonden.

Ook bevat Magister een elektronische leeromgeving (ELO). Het systeem wordt centraal beheerd en voldoet aan hoge veiligheidseisen.
Nieuwe leerlingen en hun ouders krijgen aan het begin van het jaar een brief met hun gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kan ook ingelogd worden op onze website.

Magister kan ook gestart worden vanuit het menu Snel naar onder aan iedere pagina.

Er is ook een Magister app voor leerlingen én ouders. Deze is beschikbaar in de app stores van iOS, Android en Windows. Zoek in de app store naar Magister – Leerling en ouder, kies het Rythovius College en vul daarna gebruikersnaam en wachtwoord in.